Doppelherz DEPOT A-Z Complete 23 vitamina

15.50 KM

  • Sadrži skoro sve osnovne vitamine
  • Preporučujemo osobama izložene stresu
  • Pušačima
  • Starijim osobama
  • Te osobama sa oslabljenim apetitom

Optimalna opskrba osnovnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima važan je preduvjet za dobrobit i performanse. Tijelo ne može samo proizvesti ove vitalne hranjive sastojke. Stoga ove tvari moramo svakodnevno opskrbljivati.

Nema na zalihi

Opis

Vitamini su organski spojevi koje ljudsko tijelo – osim vitamina D – ne može proizvesti samo. Stoga ih moramo učiniti dostupnima našem tijelu hranom.
AZ tablete iz Doppelherza sadrže 13 osnovnih vitamina: vitamini topivi u vodi C, B1, B2, B3, B6, B12, folna kiselina, biotin i pantotenska kiselina, kao i vitamini A, D, E i K. topivi u mastima.

Minerali i elementi u tragovima također su tvari koje tijelo ne može proizvesti. Jedina razlika između njih je u količini koju tijelo zahtijeva. Elementi u tragovima doslovno se nalaze samo u “tragovima”, odnosno u vrlo malim količinama u tijelu (manje od 50 mg / kg), dok su minerali ili “rasuti elementi” prisutni u više od 50 mg / kg tjelesne težine.

U AZ proizvodu iz Doppelherza, minerali kalcij i magnezij, kao i elementi u tragovima fosfor, željezo, cink, bakar, selen, krom, molibden i jod međusobno se razumno kombiniraju.

DOZIRANJE:jedna tableta dnevno nakon obroka

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Doppelherz DEPOT A-Z Complete 23 vitamina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)