SKINTEGRA HYDRA B serumska emulzija koja intenzivno vlaži kožu i jača njezinu hidrolipidnu barijeru 30ml

29.00 KM

Hydra B je serumska emulzija koja intenzivno vlaži kožu i jača njezinu hidrolipidnu barijeru. Specifičnost ovog proizvoda je to što koristi luksuznu niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu čiji je učinak intenzivne hidratacije dodatno poboljšan klinički dokazanim djelovanjem patentiranog kompleksa sastojaka prirodnog porijekla (iz pšenice i drva). Dodatno, vitamini B3 (niacinamid) i B5 (pantenol) uz ekstrakt ginka kožu održavaju jedrom i svježom.

Sjedinjeni u Hydri B, ovi sastojci omekšavaju i zaglađuju kožu, ograničavajući pritom transepidermalni gubitak vode; povećavaju razine prirodno prisutne vlage u koži i potiču sintezu ceramida koji održavaju kožu zdravom.

Hydra B je idealna za sve tipove kože kao ključan korak u prevenciji dehidracije.

Nema na zalihi

Opis

O/P HYDRA hidratantna je biomimetička krema na bazi provjerenih i svestranih sastojaka – ceramidnih prekursora i ceramida, glicerina, zobi i pantenola. Bogatija je i kremastija nasljednica najpopularnije serumske emulzije za naprednu hidrataciju – Hydre B. Namijenjena je isušenoj, gruboj i dehidriranoj koži jer izvanredno hidratizira, omekšava i koži vraća sjaj u jednom jednostavnom koraku.

Posebnost ove kreme je u njezinom sastavu – glavna zvijezda su koži srodni biomimetički lipidi. Biomimetički sastojci ne nadomještaju samo ono što koži nedostaje već i stimuliraju prirodne procese naše kože kako bi se koža počela ponašati optimalnije, primjerice početi proizvoditi vlastite ceramide (fitosfingozin).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SKINTEGRA HYDRA B serumska emulzija koja intenzivno vlaži kožu i jača njezinu hidrolipidnu barijeru 30ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)