EUCERIN Hyaluron Filler Izuzetno lagan i osvježavajuć hidratantni booster za sve tipove kože

38.80 KM

Iznimno lagani i osvježavajući serum pruža trenutnu hidraciju i povećava  razinu vlage u koži do 24 sata. Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da “povećava razinu vlage”, kožu “trenutno hidratizira” i čini je “vidljivo zategnutijom”.1

Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom

Opis

Nanesite kao prvi korak u svakodnevnoj njezi ujutro i navečer nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Nemojte koristiti na području oko očiju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EUCERIN Hyaluron Filler Izuzetno lagan i osvježavajuć hidratantni booster za sve tipove kože”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)