SKINTEGRA MELT MILK prozirno mlijeko za čišćenje lica i odstranjivanje šminke 200ml

35.00 KM

Skintegra Melt Milk je prozirno mlijeko za čišćenje lica i odstranjivanje šminke u inovativnom tehnološkom obliku koje nalikuje na tekući gel.

Za razliku od klasičnog mlijeka za čišćenje lica koje ostavlja film i začepljuje pore, Melt Milk je idealan za osjetljivu, dehidriranu kožu sklonu začepljenjima, te se potpuno ispire ostavljajući ugodan osjećaj na koži. Zato što leži na granici između gela i predčistača, Melt Milk je svestran te se može koristiti kao prvi ili drugi korak čišćenja – ili kao samostalni čistač.

Melt Milk je bogat hidratantnim i umirujućim sastojcima poput hidroliziranog proteina zobi i probiotičkih fermenata koji čuvaju zaštitnu barijeru kože, a sastojke smo zaštitili posebnim proizvodnim postupkom.

Nema na zalihi

Opis

Jedinstvena tekstura

Melt Milk je tekstura kakvu dosad niste isprobali. Ovo prozirno mlijeko ima tehnološki oblik tekućeg gela koji je na licu ugodan i vrlo lagan, čak i na osjetljivoj koži. Blago hladi te je zato idealan za sva upalna stanja kože, čak i kronična.

Proizvodna tehnologija čuva sastojke

Melt Milk je proizveden posebnim hladnim postupkom koji čuva kvalitetne sastojke (poput probiotičkih fermenata) kako bi bili maksimalno učinkoviti, a istovremeno je i energetski učinkovit što formulaciju u samom proizvodnom procesu čini ekološkom opcijom. Kao i sa svim našim čistačima, ambalaža je potpuno reciklabilna.

Proizvod je pH optimiziran i formuliran bez parfema, denaturiranog alkohola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SKINTEGRA MELT MILK prozirno mlijeko za čišćenje lica i odstranjivanje šminke 200ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)